Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Відлуння 207-ої річниці

Мить. Лютий 2012 р.

 

Відлуння 207-ої річниці


Університетська громада та громада Харкова урочисто відзначили 207 річницю з дня відкриття Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Святкування розпочалося із вшанування на чолі з ректором проф. В. С. Бакіровим пам'яті засновника університету В. Н. Каразіна покладанням квітів до його монументу. Відбулася Асамблея Вчених рад. В Музеї історії університету працювала виставка одного дня за матеріалами Державного архіву Харківської області, на якій представлені унікальні документи професорів Харківського Імператорського  університету.
На урочистому засіданні Асамблеї Вчених рад університету були присутні заступник голови наглядової ради університету Л. М. Литвиненко, народний депутат України Валерій Писаренко, генеральний консул Республіки Польща у місті Харкові Ян Гранат, проректор Харківської духовної семінарі,ї отець Валентин, представники наукових, академічних та дипломатичних кіл, члени університетської спільноти та інші почесні гості. За традицією у цей день університетська спільнота відзначала найдостойніших. За високі досягнення у навчальній, науковій та виховній роботі кращі співробітники університету були нагороджені преміями університету та медалями імені Василя Назаровича Каразіна.
СЛІДКУЙТЕ, будь ласка, за розповідями про наших нагороджених іменинників і колективи відзначених у наступних номерах газети.


О. НОВИКОВА.