П'ятниця, квітня 26, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Набір-2021

 

На екваторі вступної кампанії

Ректор Харківського національного університет імені В.Н. Каразіна проф. Т.Є.КАГАНОВСЬКА  привітала  абітурієнтів, які із своїм ЗНО у  200 балів  вже стали студентами Каразінського. Вибір нашого УНІВЕРСИТЕТУ як найбажанішого місця навчання свідчить про бездоганну репутацію університету, беззаперечну довіру та впевненість у тому, що саме Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна якнайкраще впорається із відповідальною місією — підготувати студентів до майбутньої професійної діяльності. Цього літа до нашого вузу від абітурієнтів подано 31 898 заяв. Харківський університет став  найпопулярнішим університетом Східної України і посідає 6-е місце за кількістю поданих заяв. 58 юнаків та дівчат, які набрали максимально можливий конкурсний бал (200), обрали Каразінський першим пріоритетом.


Проф.  Т. Є. КАГАНОВСЬКА: «Для нас велика честь, що саме ви обрали наш університет. 200 балів - це перемога! У вас це вийшло. Проте це перемога і ваших батьків. Це перемога ваших вчителів. Ми дякуємо за зроблений Вами вибір. Ми запрошуємо Вас до каразінської родини. Вітаємо Вас із важливим кроком у житті та пишаємося кожним! Підходить до завершення робочий тиждень, але сьогодні відбулася подія, яка зробила цей день особливо приємним – привітання 200-бальників, наших найкращих абітурієнтів, які обрали першим пріоритетом Каразінський. Символічно, що зібралися ми біля пам'ятника Нобелівським лауреатам, адже в нас сильні наукові школи, і, впевнена, хтось із абітурієнтів теж поповнить ряди видатних науковців. Ми щасливі, що маємо  таких талановитих дітей. Для нас велика честь, що ви обрали саме наш університет. Отримані здобутки – це  перемога і ваших батьків, які підтримували та вірили в сили своїх дітей. Це перемога і вчителів, бо саме вони продемонстрували можливості та допомогли досягти такого високого результату. Відтепер  на найближчі 4 роки вашою надійною підтримкою та натхненниками стануть декани факультетів,  директори інститутів, які сьогодні зустріли та привітали своїх майбутніх студентів. Ми любимо університет і сподіваємося, що наші майбутні першокурсники його також полюблять». Усі абітурієнти отримали подарунки від університету та зробили спільне пам’ятне фото. НЕ ПРОПУСТІТЬ РОЗПОВІДЬ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ в інтерв’ю із  відповідальним секретарем Ольгою Олексіївною АНОЩЕНКО у наступному номері, а також  наші кореспонденти познайомлять вас з найуспішнішими юнаками та дівчатами з усіх факультетів, з результатами ЗНО у 200 балів, які цього року обрали Каразінський, ви дізнаєтесь їх особисту історію дорослішання, вибору та мрій.