П'ятниця, квітня 26, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Наші очі нас не обманюють

Наше здоров’я

Очі – це не тільки дзеркало душі, але і дивовижний дар природи, який людина може втратити впродовж життя. Тому лікарі-офтальмологи радять – перевірка зору потрібна щороку. Приємно усвідомити, що Харківський університет дбає про наше з вами здоров’я!

2 та 3 жовтня у стінах Каразінського університету у головному корпусі сотні студентів, аспірантів  та співробітників (всього 530 осіб) пройшли високваліфіковане обстеження зору за підтримки партнера профкому Міжнародного медичного центру «Офтальміка».  Каразінці отримали не тільки  інформацію про стан зору, але і рекомендації щодо подальшого його збереження та корекції.

С.С. МАХНОВСЬКИЙ, голова профкому студентів, аспірантів і докторантів:

– Цього року ми підписали Договір про співпрацю з «Офтальмікою», за яким  члени Профспілки, власники Каразінської профспілкової картки матимуть змогу отримати товари та послуги в Міжнародному медичному центрі «Офтальміка» зі 100% знижкою. Варто зазначити, таких максимальних знижок центр  не надає жодному партнеру.

Наприкінці жовтня акція здоров’я від Міжнародного медичного центру «Офтальміка» та Профкому університету продовжиться:  планується виїзна мобільна група на спеціально-обладнаному автобусі біля корпусу ФТФ на П’ятихатках.  Не пропустіть, адже вчасна діагностика зору допоможе зберегти зір.

Ліна ТИМАРСЬКА.