Субота, квітня 20, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

У профкомі викладачів

У профкомі викладачів

З роси і води!


Влітку відсвяткувала ювілейний день народження незамінний головний спеціаліст первинної профспілкової організації викладачів та співробітників Олена Борисівна Переверзєва.

…Заходиш до профкому і бачиш її завжди усміхнену і життєрадісну, яка ніколи не відмовить вам у допомозі. Олена Борисівна працює з ентузіазмом, для неї найголовніше ― робити людям добро. Я поспілкувалася із цією жінкою і переконалася, що профкому пощастило з таким співробітником. Це справді трапляється не так часто: людина на своєму місці. І Олена Борисівна не уявляє себе на іншій роботі. З 1975-го року працювала в Інституті хімії, потім на громадських засадах стала членом профкому. Робота з людьми захопила. І з 2007 р. вона перейшла працювати головним спеціалістом профкому. І хоча отримала освіту хіміка, але відчуває своє призначення в допомозі людям. Олег Федорович ТИРНОВ, голова первинної профспілкової організації:

― Усе що можна сказати доброго, це про Олену Борисівну. Надійна, сумлінна, відповідальна, пунктуальна, життєрадісна людина. Працює на благо університетської спільноти, болісно сприймає чужу біду. Працювати з нею комфортно. Життя ― сукупність багатьох дрібниць, а Олена Борисівна до кожної дрібниці ставиться серйозно. Будь-які заходи, які вона організовує, проходять на висоті. Нам з нею пощастило…

З роси і води Вам, шановна Олено Борисівно!

 

Спільне засідання


первинної профспілкової організації (ППО) з профкомом студентів, аспірантів і докторантів розглянуло питання з організації відпочинку співробітників, членів їх сімей та студентів університету у спортивно-оздоровчому таборі «Фігуровка», а також на південному березі Криму. Для відпочинку на узбережжі Криму пропонується близько ста путівок на десять днів. Сезон відпочинку діє з червня по вересень. У 35-ти дітей співробітників мають можливість відпочити в рибацькому дитячому оздоровчому таборі «Ікарьонок», а також діти можуть відпочити в оздоровчих таборах Харківської області. Виділяється тридцять путівок. Цього літа «Фігуровка» буде діяти три сезони, тому всі бажаючі можуть відпочити досхочу. Узгодився план роботи з підготовки табору до літнього оздоровчого сезону 2013 року.

Вирішувалися питання щодо організації заходів до Дня захисту дітей. 1 червня дітям співробітників запропоновано екскурсію до Ботанічного Саду.

Також на засіданні заслухано звіт про діяльність профспілкового бюро кафедри фізичного виховання та спорту. Присутні обговорили роботу цього бюро й оцінили її як задовільну.

А. СОЛОНЕЦЬ.