Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Надія Семенівна ХРУСЛОВА

Керівник

 

Надія Семенівна ХРУСЛОВА


мріяла стати вчителем математики. Вона працює із цифрами все життя, але не учнів радує своїми знаннями, а весь університет і колег з планово-фінансового відділу. Надія Семенівна – його начальник.

Працює в університеті з 1977 року, у відділі – з 1990-го, а очолює цей відділ уже четвертий рік. Перед цим закінчила Харківський університет, економічний факультет. За стереотипом начальником повинен бути чоловік. Але Надія Семенівна розповідає, що фінансово-плановий відділ завжди був жіночим колективом. До неї начальником була Г. В. Сердитова. Разом із Галиною Володимирівною Надія Семенівна вчилася секретам планування фінансів.

С. І. Калініченко, заступник начальника: «Надія Семенівна – цілеспрямована, доброзичлива у ставленні до відвідувачів, комунікабельна, вникає буквально у всі дрібниці справи, ініціативна, підтримує нормальний клімат в колективі».

Позитивні характеристики Надії Семенівні дають усі співробітники відділу. Як зазначає сама Надія Семенівна, вона вимоглива до себе в першу чергу: «Слід завжди змінюватися, бути в курсі багатьох подій. А до людей ставитися так, як ти хотів би, щоб ставилися до тебе».

Минуле восьме березня святкували у новому приміщенні. Адже п’ятого березня 2010 року відділ переїхав до нової аудиторії 3-56. Тут і відсвяткували новосілля та міжнародний жіночий день. Надія Семенівна вважає за найцінніщий подарунок для жінки «душевний спокій, благополуччя у родині, у дітей, у мами». І ми з нею згодні. Зі святом!

 

М. ШАЛІМОВА.