Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Любов + оптимізм = жіночність

Учений секретар

Любов + оптимізм = жіночність

Доцент Валентина Григорівна ПАНЧЕНКО, учений секретар спеціалізованої вченої ради хімічного факультету:

«Жінка – це перш за все добра берегиня домашнього вогнища. Тим, які поруч з нею, повинно бути затишно та комфортно.

Справжня жінка будь-якою справою займається з любов’ю, вона має стільки життєвої мудрості, щоб зберігати оптимізм, не дивлячись ні на що, та намагатися подарувати його оточуючим. У моєму житті кілька жінок, які є прикладом.

Моя мама – Віра Яківна ХОРУЖА. Зараз їй вже 87 років. Вона перенесла війну, голод, але завжди була оптимісткою та доброю людиною. Все життя мама намагалася ні від кого не залежати, постійно бути корисною, навіть зараз, у своєму поважному віці, вона намагається щось приготувати, зробити нам приємне.

Прикладом є і моя перша вчителька – Єлизавета Федорівна ДМИТРЕНКО, а також учитель хімії Ольга Олексіївна ГРИЦАЙ.

У святкові дні бажаю всім жінкам кохання, гарного настрою, успіхів у роботі, науковій діяльності, ніколи не втрачати оптимізму та віри в себе і краще майбутнє».

А. ЧАЛА.