П'ятниця, квітня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Мій університет. А який він для Вас?

Мій університет. А який він для Вас?

 

Моя гордість


Олександра ЛЄДОВСЬКА, випускниця філологічного факультету:


– Університет для мене – те місце, куди я залюбки повернулася знову. Це величезні можливості для розвитку, для здобуття знань. Найяскравіші моменти пов’язані для мене з моєю участю в студентському самоуправлінні та моїми здобутками. Конференції, літні школи, грамоти – це привід для гордощі. Університет – це одна велика команда, до якої подумки повертаюся з теплом та любов’ю.

 

Дає сили для роботи


Доц. А. А. ЗАВГОРОДНІЙ, декан фізичного факультету:


– Університет дав мені все: путівку в життя, освіту, місце роботи, подарував мені родину, досі дає мені сили для роботи, натхнення для життя. Я щодня спілкуюсь зі своїми чудовими колегами, прекрасними студентами, аспірантами, людьми, які не задіяні у навчальному процесі, вони дають сили для життя, можливість відчувати, що ти потрібен, можеш щось дати рідному університету. Уся моя родина пов’язана з університетом. Мої діти, дружина – ми всі закінчили університет з різних спеціальностей, але всі змогли знайти свій шлях в життя. Діти отримали гарну освіту, змогли знайти гідне застосування своїм знанням, отриманим в університеті. Я сподіваюсь, що ще і, дай Боже, мої онуки теж прийдуть в університет. Коли запитують, в якому університеті я працюю, дивуюсь, бо –  в єдиному класичному університеті.