Вівторок, квітня 23, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Відмінник-2011

 

Охопити небо


Олена КЛЄЩОВА – четвертокурсниця факультету іноземних мов, з дитинства вивчає англійську і французьку, багато читає, малює «аніме», плете браслетки, отримує гарні оцінки, багато подорожує, спілкується із друзями, яких у неї багато у всіх куточках планети… І як їй це вдається, запитаємо. А просто вона « нічого не може робити неякісно» У мене склалося таке враження, що за яку б роботу не взялася моя нова знайома, все у неї буде найкраще. А вже в іноземних мовах вона – неперевершена! Так стверджує подруга Оленки староста групи Юлія Яблонська. Так минулого літа дівчина отримала призову мандрівку до Парижу, за перше місце в національній олімпіаді з французької.
Олена Євгенівна Дроб»язко, викладач французької і куратор групи: « Чому Оленка найкраща? Тому що вчиться краще за всіх. Бере активну участь в олімпіадах. Працює в волонтерському таборі у Франції, відновлюючи старий міст. З нинішнього року студентка викладає у Французькому культурному центрі Харкова і чудесно організовує навчання. Здібна, гарно вихована, доросла, цілеспрямована… - таких людей дуже мало сьогодні. Очевмдно, це і є запорукою її успіхів.»
Олена КЛЄЩОВА: «Так, я вже двічі побувала у Франції. Там познайомилася з хлопцями та дівчатами з Іспанії,Фінляндії, В»єтнаму, Судану, Казахстану, Марокко…. Вивчаю іноземні мови не лише за книгами, а й за допомогою гри. І стимулу більше, і запам»ятовується краще. Знайдіть свою справу і робіть її з любов»ю. Роботи вам в радість!».


Аліна КАЛІНІНА, ЛЖ-11.