Середа, квітня 24, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Призначення

 

Деканом  факультету


Вчена рада екологічного обрала 15 квітня ТІТЕНКО Ганну Валеріївну, 1972 року народження, кандидата географічних наук, в.о. завідувача кафедри екології та неоекології, доцента. Факультет віддано у професійні, надійні руки.
Як свідчать сухі цифри і факти, Ганна Валеріївна – вихованка геолого-географічного факультету, який закінчила у 1994 році з відзнакою за спеціальністю „Охорона природи та раціональне використання природних ресурсів”, отримавши кваліфікацію геоеколог широкого профілю. А до цього - золота медалістка середньої загальноосвітньої школи №1 м. Люботина Харківської області з першого ж іспиту стала студенткою. І загальноуніверситетська газета, яку ви зараз тримаєте в руках, вітала цю талановиту першокурсницю. З вересня 1994 року і до сьогодні Ганна Валеріївна трудиться у рідному Каразінському університеті. Пройшла трудовий шлях від викладача-стажиста на кафедрі геоекології та конструктивної географії геолого-географічного факультету до доцента, в.о. зав. кафедри екології та неоекології екологічного факультету. 
У 2003 р. успішно захистила кандидатську дисертацію «Екологічна роль та  функції ґрунтів міських територій на прикладі м. Харкова» (керівник проф..В.Ю.НЕКОС). У 2006 р. - присвоєно звання доцента. З січня 2011 р. – в.о. завідувача кафедри екології та неоекології. Стаж науково-педагогічної роботи     - 16 років. Викладач доц. Г.В.Тітенко читає три нормативні навчальні дисципліни та два – за вибором студентів. На рахунку науковця Г.В.Тітенко 78 наукових та навчально-методичних публікацій. Коло наукових інтересів: екологічне ґрунтознавство, екологія міських ґрунтів, стійкість урболандшафтів, екологічна експертиза. Вона - відповідальний виконавець двох НДР та проекту Темпус-Тасис «Удосконалення екологічної освіти в галузі екологічного менеджменту». А ще у нового декана багато різних навантажень, відповідальних посад і досягнень – перераховувати немає часу і місця.
Наші вітання новому очільнику екологічного факультету з надією на дружбу і взаємопорозуміння із університетською газетою, як це було завжди. І звичайно ж успіхів на новому робочому місці.