Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Мить- 2011. Березень

Перемога


У дев»ятому Всеукраїнському студентському турнірі фізиків, що відбувся у Київському національному університеті ім..Т.Шевченка команда студентів фізтеху Харківського університету у складі Н.Бойченка, І.Вакульчика, А.Васильченкової, Б.Виговського, А.Гаєвої та М.Дзюби посіла перше місце. Молодці! Друга команда фізтеху у складі ще шістьох студентів виборола абсолютне четверте місце.

 


Career Forum 2011


Як зорієнтуватися у світі професій? Як віднайти вакансію саме для себе? Як влаштуватися на роботу не маючи досвіду? На всі ці питання шукали відповіді під час другого щорічного проекту Career Forum 2011, який влаштувала міжнародна молодіжна організація AIESEC у Харкові. Міжнародна організація AIESEC існує в світі вже понад 60 років у 107 країнах світу. В рамках проекту студенти всіх факультетів університету відвідали інформаційні столи від компаній PwC, Харківського обласного центру зайнятості, Туристичної компанії «Монте - Тревел» та інших компаній, де дізналися детальніше про існуючі затребувані вакансії на ринку праці Харківщини, основна особливість якого – висока конкуренція абсолютно за всіма спеціальностями. Також каразінці взяли участь у чотирьох тренінгах від представників провідних міжнародних, харківських компаній, таких як KPMG, Ernst & Young, «ЕКСПЕРТ - ПЛЮС», «АКАПІ».


Мить зупинили О.НОВИКОВА, А.ЧАЛКО.