Четвер, квітня 18, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Подаруємо радість дітям –

У такій благодійній акції взяли участь студентський актив медичного факультету. Ми зібрали речі, іграшки, солодощі і відвезли в подарунок дятм спеціалізованої школи-інтернату для дітей із наслідками поліомієліту та ДЦП №8. Ці години стануть незабутніми не лише для дітей, а й для нас, студентів. У цих діток, зобіжених долею, можна повчитися життєрадісності, активності. Ми так гарно спілкувалися, навіть танцювали… Особливо зацікавили дітвору наші розповіді про університет, адже деякі із вихованців незабаром перекступлять поріг дорослого життя.
На прощання нас запросили на найближчий концерт, а ми у відповідь пообіцяли підготувати для них свій виступ. Віримо, що станемо з дітьми справжніми друзями. Студентський актив медичного чекає підтримки і від студентів інших факультетів. Приходьте до нас ті, хто має ідеї, бажає співробітничати. Наші контактні дані на сайті факультету, в редакції газети і в профкомі студентів.


Л.СТРИХАР, голова профбюро,
С.БЄЛАЛ, голова СНТ медичного факультету.