Субота, квітня 20, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Наші діти

 

Виставка дитячої творчості

Традиційна святкова передноворічна  виставка дитячої творчості працювала в університету. Десятки робіт університетських діте  надали на виставку свої творчі роботи..

Профспілкова організація Каразінського університету відхначила  у різних номінаціях за віком кращі праці дітвори. Виставка – можливість для дітвори проявити свою  творчість, талант і показати свою майстерність». Вітав дітвору і голова первинної профспілкової організації працівників університету А. В. Голтвянський: «Виставка — це можливість для дітей долучитися до нашої університетської спільноти та проявити свою творчість. У майбутньому вони можуть стати нашими студентами та навчатися в Каразінському. Цей захід, на мій погляд, є дуже важливим, оскільки ми створюємо новорічний настрій для всієї університетської спільноти».

Фото Сергія Солонського

О.ДЕУС.