Субота, квітня 20, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Не просто красуня!

А ще й РОЗУМНИЦЯ!

ВІД РЕДАКЦІЇ. Анастасія СОЛОМАХА - Міс Університету-2019 року.  Для ВАС – інтерв’ю із красунею і розумницею Каразінського. Анастасія:

- Мені 21 рік. На даний момент я студентка двох університетів. Отримала ступінь бакалавра в ХНУ ім. В.Н. Каразіна, вивчала «Митна справа і міжнародну логістику» на факультеті МЕВ та ТБ. На магістратуру вступила до КНУ ім. Т.Г. Шевченка в інститут журналістки. Я не просто вступила, а й пройшла на бюджет! Отримую освіту за спеціальністю «Журналістика і медіакомунікації». Паралельно  навчаюсь на заочній формі навчання в ХНУ ім. В.Н. Каразіна на своєму рідному факультеті МЕВ та ТБ. Опановую спеціальність  «Міжнародні економічні відносини». Знаю і вільно спілкуюся англійською та французькою мовами. Про себе можу сказати я - комунікабельна, доброзичлива, цілеспрямована і відкрита до всього нового. І найголовніше – я творча людина. В університеті нічого не змінилося, як і в школі,  я отримувала від громадського життя величезне задоволення! Університетські досягнення: втілила в життя всі свої ідеї!

В університеті на першому курсі я брала участь в конкурсі краси «Міс першокурсниця-2017» і перемогла! Потім в 2018 році ми з партнером, Владом Сядрістим, представляли Каразінський на міському студентському весняному балу та стали найкращою парою, здобувши головні титули «Король» і «Королева». В 2019 р мене визнали переможницею  конкурсу «Красуня університету», з тих пір я - «Міс Університет», чим дуже пишаюся. Адже з 2019 р. через пандемію цей конкурс не проводився, отож я до сих пір володарка цього титулу! Таке вперше в історії університету. Моя порада читачам і студентам: життя одне, проживайте його  на повну! Любіть, мрійте, ставте перед собою цілі і досягайте їх. Живіть повноцінно, цінуйте кожну мить!

Розмовляла Катерина ОВЕРЧУК.