П'ятниця, березня 29, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Я хочу Вам сказати!

 

«Найкращий час  мого життя…», – Влада БОНДАРЕНКО, Б-132

ВІД РЕДАКЦІЇ: Влада – третьокурсниця групи Б-132 біологічного факультету. Цього року вперше взяла участь у навчально-польовій практиці в с. Гайдари. На першому курсі практика через карантин відбулася у Харкові. Влада:

– Це було неймовірно. Це було дуже круто! Чотири тижні стали найкращими в моєму житті. Я суттєво «прокачала» свої навички польового дослідника, знайшла багато крутезних людей, з якими ми начебто навчались  разом два  роки, але зовсім одне одного не знали. Літня практика включає, окрім роботи в лабораторіях, багато досліджень поза ними. Дуже багато часу ми проводили «в полях», на екскурсіях в найрізноманітніших біотопах: заплавні луки, суходільні луки, діброви тощо. Ми дізналися, як взагалі працювати в таких умовах, отримали важливі для кожного біолога навички роботи в польових дослідженнях. Найважливішим  вважаю зростання рівня навичок біолога, адже практика – це незамінна частина в  нашій спеціальності. Не можна не згадати, що саме ПРАКТИКА дуже здружила наш курс. Ще робота в команді – це важливо по життю. Підсумовуючи, скажу, що кожен студент-біолог має пройти навчальну практику на біостанції, щоби відчути ту радість, яку  цього року відчула я. Це просто amazing!

Надія ВОЛНА.