Вівторок, квітня 23, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Першокурсник-2021

Владислав ВИРОДОВ – NO ONE MISTAKE!

 

ВІД РЕДАКЦІЇ. Вихованець Вовчанського ліцею №1 Владислав у школі не на жарт захопився англійською мовою. І вже у 9 класі посів  друге місце на Олімпіаді з англійської мови в області. Хлопця надихали та підтримували його вчителі:  класний керівник Камериста Марина Вікторівна, вчитель англійської мови Майборода Ольга Вікторівна.


Владислав:

- Моє захоплення англійською мовою розпочалося у 2 класі. З часом виявилося, що вивчати англійську  цікаво. Подорослішавши, аби краще розуміти і структуру мови, я звернув увагу на процес вивчення іноземних мов та філологію як науку. А Каразінський  обрав через його славу, високу якість навчання, через його неповторну атмосферу.  До ЗНО готувався за підручниками видавництв Оксфордського та Кембриджського університетів. Слухав багато контенту англійською. Результати перевершили усі мої сподівання:  не помилився  жодного разу! Мрію пов'язати своє життя з видавничою справою. Головним моїм хобі можу назвати читання, люблю слухати  музику та дивитися душевне кіно.

А. ТОМАШ.