Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Першокурсник-2021

 

Ірина БОНДАРЕНКО: «Мрію стати науковцем»

ВІД РЕДАКЦІЇ: Ірина БОНДАРЕНКО – випускниця Харківської спеціалізованої школи І‑ІІІ ступенів №62. Із 8-го класу брала участь в олімпіадах з біології, хімії та французької мови, перемогла на обласному етапі Турніру юних біологів та хіміків у 10 класі. Посіла І місце на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту МАН з французької мови.


Іра БОНДАРЕНКО: «Природничими науками  захоплююсь з 8 класу. Все почалось з підготовки до олімпіади з біології та хімії: десятки годин за обговоренням вивченого… З часом зацікавленість переросла у справжню любов. Результати ЗНО виправдали мої очікування. Каразінський я обрала тому, що вважаю його кращим за будь-який інший ВНЗ України. Тут планую здобути високоякісну освіту. Мрію стати науковцем. Я прихильник очного навчання, коли справа стосується технічного предмету, де знання слід одразу застосовувати на практиці. Також набагато простіше поставити запитання,  взагалі спілкуватися з викладачем наживо. З іншого боку, під час дистанційного навчання мені сподобався гнучкий графік навчання, не витрачала час на дорогу. Більше часу було на самостійне опрацювання матеріалу. Ходжу у піші, водні та велопоходи, граю на фортепіано і співаю, танцюю спортивні бальні танці. Очікую драйвово провести студентські роки».

Надія ВОЛНА.