П'ятниця, квітня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Символи 2011

Мій кролик Еня…


Я ще не встигла розплющити очі, коли побачила біля себе маленьку білу грудочку шерсті - маленького кролика: великі блискучі очі, цікава мордочка, короткі стоячі вушка, пухнаста шубка – все це він. Ця мила і зворушлива істота, стала частиною мого життя. Звуть його Еня, а точніше Ейнштейн. Розумний дуже.
Коли мені Еню подарували, він поміщався на одній долоні. Зараз йому вже півтора роки і він вже не вміщується навіть на двох долонях. Полюбляє гризти все, що попадеться. Любить бігати по кімнаті. Дуже грайливий, любить спілкування і увагу, особливо вночі, а вдень зручно укладається і спить.
Приємно кожен раз приходити додому і бачити, що мене чекає маленька тваринка, яка виросла на твоїх руках. Кожен раз бачити очі, що люблять мене і завжди раді мене бачити. Спасибі Ені – моєму найвідданішому другові.


М. КАССА.


Друже кролику…


«Бом - Бом - Бом» … І так дванадцять разів. Для мене Новий рік – це своєрідний «Привіт» від мого колишнього однокласника Сергія Настенко.
… Яскравий спогад : ось ми з Сергієм йдемо до нього додому, а там на нас чекає гарненький чорненький клубочок шерсті – кролик - символ Нового 2011 року. Кролик Кузя дуже лагідний і грайливий , але полюбляв кусатися – грався так. Сергій часто приходив до школи з подряпинами. «З’їм його, чесне слово, коли ще раз мене подряпає,- несерйозно жартував Серьожа… А вже через хвилину сміявся. – Ні , не зможу.. Гарного здорованя я відгодував , га?».


Н. НАТІДЗЕ.
Символи 2011 готували слухачі підкурсів «Творчий конкурс»-2011.