Середа, квітня 24, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Спорт

 

Перемоги

ВіД РЕДАКЦІЇ. Студентки Каразінського університету перемогли в змаганнях на Кубок Харківської області з чирлідингу та чирспорту. Змагання на Кубок Харківської області з чирлідингу та чирспорту відбулися на початку квітня. Дівчата перемогли у двох номінаціях: “Pom Dance” та “Сheer Dance”.

У складі команди “Pom Dance” виступали Дар’я Забєліна (хімічний факультет), Олеся Горбунова (біологічний, Ганна Кравець, Анна Попова та Валентина Надоля (економічний), Ірина Харцій (факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу), Діана Радченко (медичний), Дарина Юр’єва (факультет іноземних мов), Злата Літовченко (філологічний), Єкатерина Гребинюк (факультет комп’ютерних наук). Команду “Сheer Dance” представляли Валерія Папакіна та i (факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу), Алевтина Гіренко та Аліна Шапка (факультет іноземних мов), Юлія Гундар (факультет математики і інформатики), а також студентка Харківської державної академії фізичної культури Єлізавета Герасименко. Вітаємо наших спортсменок та їхніх тренерів, старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Надію Авдасьову та випускницю біологічного факультету Вікторію Варяницю!

О.ДЕУС