Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Група моя студентська!

 

«Ті, хто хочуть навчатися, - навчаються!» - Дарія ЯРМАК, староста групи АЯ-23

ВІД РЕДАКЦІЇ. Групу АЯ-23 другого курсу факультету іноземних мов за спеціальністю "філолог-перекладач" (англійська та французька мови) назвала серед кращих  студентський декан Анна КОЧАНОВА. 16 здібних і талановитих, старанних і працьовитих. Староста Дарія ЯРМАК:

- Із навчанням онлайн майже нічого не змінилося. Ті, хто хочуть навчатися, - навчаються. А успішність нашої групи, хоча збільшилось навантаження, навіть покращилася,  з'явилось більше часу для тренування мовних навичок. Нас у групі 16 студенток, половина мешкає у гуртожитку. Умови проживання оцінюємо на 8-10 балів. Живемо активно, зацікавлено… Так, брали участь в "Альма матер", у змаганнях із волейболу. Плануємо спробувати себе в наукових дослідженнях брати участь у конференціях. Та найголовніша увага – навчанню.  Кожна дисципліна – складна по-своєму і вимагає багато зусиль. А найскладніші - аспект граматики і аналітичне читання, легше - усна практика англійської мови. Окреме слова про нашу взаємодію із куратором групи - Анастасією Валентинівною ПАХАРЕНКО. Вона ще й викладає у нас граматику. Анастасія Валентинівна - це та людина, яка завжди підтримає, надихне і підбадьорить. Ми її шануємо і  любимо.

На моє прохання дати спільне фото групи, Анна відповіла: «На жаль, фото не можу знайти, але студентка групи Дарина ЗОЛОТНІКОВА захоплюється художньою творчістю і створила кілька портретів нашої групи…»

Ми і надаємо їх для Вас, шановні читачі.

-Чого бажаєте найбільше?

- Більше позитивних емоцій, і щоб КОВІД швидше закінчився! Живих пар і спілкування!

Н. ВОЛНА