Четвер, березня 28, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Футбольний куточок

ВІД РЕДАКЦІЇ. Ми вже писали, як вісім місяців тому в нашому університеті було створено спеціальну організацію «Назустріч один одному». Що корисного відбулося за цей час розповів координатор цього офісу Руслан ЗАБРОДСЬКИЙ.

Проект «Назустріч один одному» буз запропонований президентом ФК «Металіст» Олександром Ярославським. Ректор Харківського університету проф. В. С. Бакіров підхопив дану ідею і на сьогоднішній момент ми вже маємо певні результати роботи цієї організації. До речі, Харківський університет став першим у створенні даного проекту на всій східній території України. Аудиторія 2-52 - «куточок Металіста», створений спільними зусиллями адміністрації університету та профкомом студентів. Білети, на нашу думку, вигідніше за все купувати саме тут, тому що кишеня, як відомо, у студента не широка, а ціна в 10 грн. є прийнятною для кожного. На сьогоднішній день, офіс «Назустріч один одному» чекає на клубну символіку (футболки, шарфи та іншу атрибутику Металіста), яку також будуть реалізовувати за студентськими цінами. Організація здійснила проект переведення студентів на абонементи, вони коштують 100 грн., а економія складає 60-80 грн. на сезон. Усі подальші наміри продумуються та будуть реалізовуватися якнайшвидше. До старту чемпіонату ще 1,5 роки, а робота з підготовки фахівців починається вже сьогодні. Планується, що на чемпіонат буде залучено близько 5000 волонтерів. Усього ж у волонтерства 17 напрямків, серед яких робота з гостями, робота у сфері транспорту, ІТ, ЗМІ, логістики, допомога Червоному Хресту. Буде запропонована можливість розповсюдження білетів на чемпіонат Євро-2012 через офіс «Назустріч один одному» буде запропонована студентам Каразінського університету.


В. ДЕНИСЕНКО, наш кор.