Субота, квітня 20, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Ми – перше покоління…

Ми будемо першим поколінням, що не залишить по собі слідів...

Ххх

Не залишить своїх листів. Листів із юності, коли так гостро і неподільно. Листів від себе старшого, для друзів, з якими сумуєш за пройденим раніше днем. Ми не залишимо своїх почерків, затертого, складеного паперу, конвертів з адресами, штемпелями, іменами тих, кому і від кого...

Ххх

Ми не залишимо фотографій. Вони всі зникнуть в електронній майоті. Нам вже і  сьогодні не надписати на звороті - немає зворотів!. Мені ніде надписати, що це я, а це Женька, а це Мар’янка, це ми. Ми не залишимо своїх обличь.

Ххх    Не буде мемуарів, щоденників, записок, листів, фотографій різних років. Не буде біографій, почерків, всього, що для когось залишається ниточкою до нас, що пішли назавжди... Ми будемо першими, хто розчиниться безслідно.

Привіт, эпохо гаджетів, комп’ютерів і соцмереж. Ти примудряєшся нас зітерти....

 

Із просторів Інтернету.