Субота, квітня 20, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Центр довузівської освіти

Якісну підготовку майбутнім абітурієнтам з предметів Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) та вступних випробувань, психологічну адаптацію до складання надає Центр довузівської освіти. Центр також допомагає школярам адаптуватися до університету, знайомить їх із факультетами та спеціальностями, надає докладну інформацію щодо Правил прийому до університету.

У складі Центру діють підготовчі курси (недільна та вечірня форми навчання) та Малий каразінський університет. Завдяки роботі цих підрозділів кожен учень має змогу підвищити рівень своєї освіти, якісно підготуватися до ЗНО, а також визначитися із вибором майбутньої професії.

Висока ефективність роботи підготовчих курсів забезпечується залученням до викладачів університету, що мають великий досвід роботи з вступниками, беруть участь у розробці завдань та працюють експертами ЗНО. Значна кількість слухачів підготовчих курсів обирає саме наш університет для здобуття вищої освіти і в подальшому успішно навчаються у ньому.

У Малому каразінському університеті учні від 5 років до закінчення школи здобувають додаткову освіту за багатьма напрямами: комп’ютерні науки, математика, фізика, хімія, біологія, археологія, історія, психологія, українська, англійська, німецька мови. Для наймолодших працюють групи підготовки до школи.

З учнями працюють провідні викладачі та співробітники університету, заслужені вчителі України, найдосвідченіші викладачі харківських шкіл.

Протягом всього року Центр виконує функції інформаційного центру приймальної комісії і відповідає на запитання щодо вступу в університет численним відвідувачам та за запитами, що надходять електронною поштою, а також бере участь в організації університетських заходів для школярів – олімпіад, турнірів, днів відкритих дверей тощо.

Наш сайт http://www-cdo.univer.ua/, e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Телефони (057) 707-52-70, (057) 707-55-26

Директор Каразінського Ценру довузівської освіти доц. В.І. Чоботарьов