Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Зимові жнива

СПОДІВАЄМОСЯ НА КРАЩЕ!

 

ВІД РЕДАКЦІЇ: СТАРОВОЙТОВ  Роман Іванович – старший викладач кафедри прикладної фізики та фізики плазми, ННІ «Фізико-технічний факультет», поділився думками щодо Нового року.


-          Яким Вам запам`ятається 2020 рік?

-          Рік виявився дуже важким, пандемія стала на заваді усіх планів. У цьому році пішли з життя мої вчителі, колеги та друзі: ЦЕЛУЙКО Олександр Федорович, ХОДУСОВ Валерій Дмитрович та ще багато великих університетських людей. Сподіваюся, що у 2021 р. ми зможемо подолати хворобу та жити далі повноцінним, здоровим, насиченим життям.

-          Вірите у гороскопи? Ваше ставлення до прогнозів?

-          Ні, не вірю. Скептично ставлюся до астрології, гороскопів. Все залежить лише від самої людини та її дій.

-          Люди, які народилися у рік Бика, які вони?

-          Усі люди різні, у кожного свій темперамент. Я ніколи не спостерігав залежність характеру людини від року народження.

-          Що очікуєте від 2021 року? Ваші плани на 2021?

-   Очікую,  що людство здолає хворобу, яка вирує світом. Навчальний процес та дослідження повернуться до нормального стану. Плани дуже прості: продовжувати дослідження у науковому напрямі з електролітно-плазмових процесів, розвиватися, не стояти на місці, а далі все залежить від отриманих результатів.

Юля БРЕГ.