Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Студентське самоврядування

“Karazin Student Hall” чекає!

ВІД РЕДАКЦІЇ. Навчання триває, а це значить, що і студентське життя повертається до свого звичного русла, хоч і з деякими змінами. Гостинно свої двері розчинив для відвідувачів “Karazin Student Hall”.


Про роботу студентського клубу, про студентів та нові правила читайте інтерв’ю  з головою студентського профкому БОРТНИКОВОЮ Дар’єю.

-          До клубу можна зайти тільки в масках. Які ще зміни при відвідуванні?

- Студент має бути нашим студентом, навчатися в Каразінському університеті. При вході до клубу він має мати при собі маску та пройти температурний скринінг. Тільки тоді він може зайти і проводити час в “Karazin Student Hall”. Якщо студент не дотримується правил, то він не зайде до клубу, бо працюють адміністратори. У самому клубі всі теж мають бути в масках.

-  Як тепер проходять заходи?

- Заходи з великою кількістю людей не будуть проводитися, доки Харків знаходиться в помаранчевій зоні. Бо ця зона значить, що в заходах можуть брати участь не більше 20 осіб. Але можна збиратися на ігри у клубі, якщо кількість людей не перевищує 20 осіб. Вони мають розсістися, меблі знаходяться на дистанції, позначені місця, де не можна сідати. Люди мають дотримуватися цієї дистанції і грати в ігри, спілкуватися.

- Які плани на цей рік?

- Будемо дивитися по обставинах. Якщо вийдемо з помаранчевої зони до зеленої, то зможемо проводити заходи, конференції. А якщо залишатимемося на адаптивному карантині, то і плани будувати не можемо.

- А як взагалі зараз працює клуб?

- Студенти можуть відвідувати клуб, дотримуючись усіх заходів карантину. Але масових заходів ми зараз не проводимо. Тож студенти сидять окремо, спілкуються, займаються своїми справами.

- Скільки зараз студентів-членів клубу?

- Студенту Каразіна, який хоче стати членом клубу, видається картка за студентським квитком. Зараз таку картку має приблизно півтори тисячі студентів. За ці півроку, що ми були в простої, ніхто, звичайно, не оформлював картку, але зараз приходять нові люди. Гадаю, і першокурсники будуть зацікавлені клубом й отримають картки. Тож, запрошуємо наших студентів. “Karazin Student Hall” чекає!

Анна УДНІКОВА.