П'ятниця, березня 29, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

А який у Вас декан?

Ти потрібен Університету !

ВІД РЕДАКЦІЇ. Поновлюємо рубрику трохи підзабуту… Вона користується у студентів незмінним успіхом: хто ж стоїть на чолі вашого рідного факультету? Що за особистість: Хто веде колектив факультетської спільноти у майбутнє? На ЮРИДИЧНОМУ – це доктор юридичних наук,  талановитий організатор,  відомий юрист-учений,  чарівна і мудра  жінка, мама, дружина, весняна і світла… Її люблять всі – від  колег до студентів. І любов ця взаємна: ви тільки почитайте ці рядки, звернуті деканом до своїх вихованців на початку весняного семестру…

Дорогий студенте! Скучили за тобою! Тебе чекає стільки цікавого, корисного та нового в цьому семестрі! Ти навіть уявити собі не можеш, як ми чекали цієї зустрічі, відвідували міжнародні семінари, конференції, обмінювалися досвідом з колегами звідусіль, аби підготувати для тебе все найкраще та найсучасніше! Приходь швидше, друже, та захопи друзів! Нехай наші коридори знову шаленіють від ваших галасливих юрб, нехай ваші світлі голови засліплять робочі аудиторії! Повертайся швидше до навчання, час прийшов, ти потрібен Університету ! З повагою та розкритими обіймами, твій Юридичний факультет.