П'ятниця, квітня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

200 балів ЗНО!

А тепер і успішна сесія…

ВІД РЕДАКЦІЇ: Першокурсниця хімічного факультету (група ХБ-11) Катерина ДЕМЧЕНКО привернула нашу увагу ще у вересні: 200 балів із ЗНО з хімії. У зимову , першу в житті сесію,  складала іспити з хімії, історії України та вищої математики, заліки -  з англійської мови та екології.

– Катюшо, підтвердила  сесію свої 200 балів?

– Щаслива, що так. І знаєте, навіть готуватися до іспитів із хімії та вищої математики мені подобалося. А ось за історію України довелося похвилюватися. Мала щодо неї більше сумнівів з-поміж усіх трьох предметів. Страшенно боялася  потрапити на перескладання: імідж зобов’язував, дуже очікувала потрапити додому пошвидше…

– І все вийшло?

– Так, перед іспитами все змінилося: я почала найбільше хвилюватися через пріоритетний іспит – неорганічну хімію. Було враження, і знаєш матеріал, але в голові все одно порожньо... НЕМОВ. Але сам іспит мене заспокоїв. Склала успішно. Під час третього іспиту із вищої математики відчувала себе набагато впевненіше і спокійніше. Всі іспити склала на «четвірки» і зробила для себе висновок, що не слід так сильно хвилюватися, що далі буде – лише краще!

Надія ВОЛНА.