Вівторок, квітня 23, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Мить. Квітень-2018



Новий підручник!

ВІД РЕДАКЦІЇ: Викладачі кафедри англійської філології факультету іноземних мов підготували новий підручник з аналітичного читання "Analytical Reading: Fields of Vision". Найближчим часом університетське видавництво надрукує близько 150 примірників.

Підручник призначений для аудиторної та самостійної роботи студентів першого курсу англійського філологічного відділення. Використовуватиметься для засвоєння  практичного курсу англійської мови, а саме – аспекту «Аналітичне читання». Пілотна версія цього підручника вийшла ще у 2011 році. Новий підручник допрацьований відповідно до результатів застосування серед студентів, розширений та осучаснений.

Автори навчальної літератури для студентів – завідувач кафедри англійської філології, проф. В.О.Самохіна, проф. О.І.Морозова та доц. А.В. Легейда. Підручник з аналітичного читання покликаний ознайомити студентів зі зразками класичної англійськомовної літератури. Мета –  вдосконалення навичок читання, перекладу, інтерпритації текстів, опанування ключових понять та методів лінгвістично-літературного аналізу, а також розширення словникового запасу студентів, формування діалогічного та монологічного мовлення.

Дар’я КАЛЬНІЦЬКА.