Четвер, березня 28, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Сім’я. Студентська!

Філолог + історик…

Шлюб і студенство – дві несумісні речі? Цю думку спростовує щасливе подружжя Ігоря Бондаренка та Валерії Парамонової, які одружились півроку тому і зараз живуть у  Ігоря. «Ми познайомились на вечірці в гуртожитку. Я йшла до подруги на 9-й поверх, а ліфт тоді не працював. З 4-го поверху лунала гітара. Прийшов Ігор. Ми багато розмовляли, і того ж дня він запропонував мені зустрічатися. А через півроку, в грудні Ігор запропонував мені одружитись, …»,– розповідає Валерія, четвертокурсниця відділення журналістики.

Ігор Бондаренко закінчив навчання на історичному факультеті. «Батьки підтримали наше рішення. Вони допомогли організувати весілля і зараз допомагають нам. Раніше здавалось, що у шлюбі стосунки мало зміняться. Але виявилось, що це зовсім новий рівень. Тут сварки небезпечніші, і ми маємо йти на компроміси, щоб їх уникати»,– говорить Ігор.

Валерія: «Поєднувати навчання зі шлюбом – не проблема. Ігор мене в цьому підтримує: коли у мене була сесія, всі хатні обов’язки виконував він. Студентам, які збираються одружитися, я б порадила декілька разів усе обміркувати і прислухатись до почуттів».

Н. РУБІНІНА.