Вівторок, квітня 23, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Зимовий бал

Казка у Каразінському...

 

ВІД РЕДАКЦІЇ. 500 учасників, 55 пар учасників зібрав традиційний зимовий бал Харківського Каразінського університету. БЛАГОДІЙНИЙ зимовий бал, проведений уже втретє, розіграв 23 лота та зібрав 150 тис. грн. для підтримки лікувально-профілактичної діяльності ДУ "Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України"!


Я –  другокурсниця,  сьогодні вперше прийшла на зимовий бал… Вдягнула прекрасну блакитну сукню. У Північному корпусі панує казка.   Звучить університетський оркестр,  і прославлений хор Каразінського вітає гостей…

…Перші пари змінюють наступні, вальс заполонив Колонну залу. Оплески  не стихають. А пари все виходять і виходять … Тренери гуртів дійсно створили  щось неймовірне та казкове. Емоції зашкалюють! Гостей дивує золотий голос філологічного факультету Олександри Озірної.  А благодійний аукціон пропонує  десятки експонатів, пов’язаних з університетом. Тут усі наші декани. Зростає кількість благодійних коштів.  Ось і наш ректор виходить до мікрофону, академік Віль Савбанович Бакіров: "Ми вдячні вам всім за те, що ви прийшли на наш благодійний вечір, з вашою допомогою ми змогли зібрати 146 тисяч гривень, я зі свого боку додаю суму, аби вийшло 150 тисяч! " І це так по-нашому, по-каразінськи. Це всім присутнім зрозуміло. Гучними оплесками ми зустрічаємо слова ректора. Дякуємо, Віле Савбановичу!  За університет. За бал. За підтримку традицій Кодексу Каразінський цінностей.  Слова подяки всім звучать і з вуст Голови студентської ради Марини Дудніченко.

А я кладу руку на плече свого принца  і кружляю у  чарівному, неймовірно прекрасному  танці. Такою і повинна бути Каразінська казка – зимовий благодійний бал 2017 року!

А. КОЛОДЬКО,  ЛЖ-21.