Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Факультет психології!

«Випадковість – для слабких», Анастасія КРЕМЕНЬ

ВІД РЕДАКЦІЇ. Студентка другого курсу магістратури факультету психології Анастасія КРЕМЕНЬ не вірить у випадковість. Випадковості – це лише виправдання для слабких. На факультет психології дівчина прийшла не знічев’я. Навіть шкільні роботи Анастасії для Малої академії наук мали одну глобальну тему – психологія.

Для стипендіатки фонду Віктора Пінчука було важливо не просто поглинати знання, а бути у цьому кращою. Тому не важко здогадатися, хто очолював наукове товариство факультету, а згодом – університету. Велику частку успіху Анастасії складає спорт. Три роки вона була в складі університетської збірної з чирлідингу та ставала призером міжуніверситетських змагань. Згодом вирішила ще раз випробувати свій характер та зайнялась кросфітом. Це силовий вид спорту, який поєднує вправи з вагою та кардіонавантаження. Загалом - не для слабкодухих.

Про майбутнє думає із позитивом. За рік їй вдалося вирости до керівника відділом маркетингу. «Для мене робота – це не каторга, а одне із захоплень. Тільки так можна досягти успіху», – ділиться секретом Анастасія.

За її словами, всі університетські знання їй знадобилися. Адже «випадковість – то дурниці»… Нагадаємо, минулоріч Анастасія Кремень також була визнана кращою студенткою психологічного факультету.

 

Р. ДЯКОВ.