П'ятниця, квітня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Фізико-енергетичний!

«Рушійна» сила факультету

ВІД РЕДАКЦІЇ. На фізико-енергетичному номінацію «Кращий студент» отримав Артем КАРАЄВ – шестикурсник за спеціальністю "Прикладна фізика і наноматеріали". Він – учасник восьми наукових конференцій та автор гімну факультету.


Декан ФЕФ доц. І. В. ГАРЯЧЕВСКАЯ: «Він найкращий на своєму потоці, має кілька опублікованих статей, багаторазово брав участь в міжнародних конференціях і олімпіадах. Артем є «рушійною» силою наших проектів. Без його участі факультет не зміг би організувати квест-турнір (в цьому році ми проводимо його втретє), семінари для школярів, дні відкритих дверей, ніч науки, практично будь-який захід він пропускає через себе, вкладаючи максимум сил і знань. Якщо перегорнути новини на нашому сайті і подивитися фото, більше ніж в половині ви побачите Артема. Навіть гімн нашого факультету він написав».

– Артеме, яким повинен бути кращий студент?

Кращий у навчанні. Інші успіхи природне продовження академічних досягнень. Разом із моїм науковим керівником проф. О. О. Стрельніковою було видано дві статті, за матеріалами яких я брав участь у восьми наукових конференціях. Ще граю на гітарі. Музичну школу закінчив на другому курсі й до четвертого активно грав в джазовому дуеті.

Т. СТЕПОВА.