П'ятниця, березня 29, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Екологічний факультет

Любов з дитинства

ВІД РЕДАКЦІЇ. Маргарита КРИВИЦЬКА  – пятикурсниця кафедри екологічної безпеки та екологічної освіти, вважає Каразінський рідною домівкою ще з дитинства.

«У мене ніколи не було сумнівів, що я буду саме в Каразінському – від прабабусі Софії Павлівни, бабусі, моїх батьків Ігоря та Іветти Кривицьких – всі навчалися і працювали тут, у цих стінах. Я все своє дитинство провела в університеті, і він мені завжди був рідним», – говорить Ріта.

Едуард Олексійович КОЧАНОВ, заступник декана екологічного факультету:

«Рейтингова система оцінювання успішності студентів є дуже прозорою. Маргарита опинилася першою у рейтингу завдяки своїй наполегливості у навчанні та науково-дослідницькій роботі. Вона неодноразово захищала честь нашого університету, перемагаючи на всеукраїнських та регіональних конкурсах».

2017 рік виявився для дівчини надзвичайно продуктивним. Маргарита закінчувала бакалаврат, захищала дипломну роботу,  складала іспити. У конкурсі  «Завтра.UA» дійшла до останнього етапу, який проходив у квітні в Києві. Студентка виборола призові місця у  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Екологія і екологічна безпека», в Міжнародному конкурсі наукових робіт на базі Кременчуцького національного університету  та у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Маргарита  – активна людина. Їй подобається дізнаватися нове і цікаве. Наприклад, минулого року вона «на відмінно» закінчила курси з основ веб-програмування та вивчала польську мову. Ріта: «Alma Mater у серці на все життя! Мрію пов язати своє майбутнє з каразінським!".
Карина ТАРАСЕВИЧ.