Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Несіть із честю звання «каразінця»


Олександр ОРДИНЕЦЬ, найкращий  випускник біологічного факультету, володар Червоного диплома. Йому було довірено на випускному святі 1 липня нести стяг Харківського університету:
- Університет запам’ятається насиченим цікавим життям: науковими експедиціями, практиками, в яких я брав найактивнішу участь. За роки навчання ми отримали не просто глибокі знання, навички, досвід, ми готові до самостійного дорослого життя. І за все це величезна подяка альма матер, улюбленому факультету і викладачам-наставникам. Університету бажаю підтримувати свій високий статус. Першокурсника пишатися своїм високим званням студента такого заслуженого університету і високо нести його по життю.
Аліна ФІЛІНА, випускниця соціологічного факультету:
- Такі гарні роки навчання. Все встигали: і лекції конспектувати, і в громадському житті брати активну участь, і  весело гуляти у вільний час. Незабутні роки студентства – вони залишаться з нами. Особливу подяку висловлюю нашим викладачам проф. Є. М. Воробйову та В. М. Ніколаєвському. Університету бажаю подальшого процвітання.
Ганна ГУЦАЛЕНКО, випускниця філологічного факультету, відділення журналістика:
- Більш за все мені запам’ятався випадок, коли мене разом із подругою вигнав з іспиту Ігор Ісіченко. Спасибі йому за науку…За роки навчання я стала більш впевненою у своїх силах, а також  навчилася відшукувати потрібну мені інформацію. Щира вдячність викладачам М. П Сподарцю., О. О Нерух. та Т. В Казаковой. Університету я бажаю побільше студентів та відремонтованого повністю Північного корпусу. Першокурсники! Дерзайте.
Галина ФОТЧЕНКО, випускниця механіко – математичного факультету:
- Наполегливе навчання, складання і хвилювання сесій. За роки навчання у мене з»явилися вірні  друзі,  серйозні знання, життєвий досвід... Дякую всім викладачам. Університету бажаю якомога більше студентів, гарного ремонту підтримувати свій високий статус.
Катерина САНІНА та Станіслав РИБОЛОВЛЄВ, випускники медичного факультету:
- Багато гарного і неповторного в студентські роки залишиться з нами на все життя. Спасибі викладачам  Т. В. Севаст’яновій, С. О. Морозову, Т. І. Лядовій і особливо І. Р. Мурадовій. Бажаємо всім університетчикам успіхів, вдячних студентів та ніколи до нас, медиків не звертатися. Будьте здорові завжди!»
Ганна ВЕРЕНСЬКА, випускниця філологічного факультету, групи ЛУ – 51:
- Ось на мені академічна мантію – вона говорить і про мою належність до великого братства випускників Харківського національного університету із понад 205-річною історією. Пишатимуся цим все життя. Спасибі вам, дорогі викладачі: Губарєвій Г.А., В.С Калашнку, М. І. Філону, нашому декану проф. Ю. М. Безхутрому. Спасибі нашому вихователю І. Р. Мурадовій. Віват Університет! Віват його студентство і професура!
Михайло КОЛОВАНОВ, випускник філософського факультету: «Запам’яталися іспити, захист диплому. Залишилась повага до прекрасного декана проф. І. В. Карпенка! Спасибі йому за турботу про нас. Ви, першокурсники, ще зможете оцінити його професіоналізм і людяність. За роки навчання я сформував власну життєву позицію.


Збирала інтерв'ю першокурсниця,
практикантка відділення журналістики
Л. МАРТИНЕНК
О