Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Міський конкурс-форум університетських газет "Літопис"

Х міський конкурс-форум університетських газет "Літопис" (2019)

 

ВІД РЕДАКЦІЇ. Газета "Харкiвський унiверситет" отримала нагороду ПЕРЕМОЖЦЯ в номінації "Активне залучення студкорів" на Х міському конкурсі-форумі університетських газет "Літопис", що проходив під патронатом Національної спілки журналістів України (НСЖУ)! Цього разу дякуємо колегам з ХПІ та газетi "Політехнік" за гостиннiсть!

ІХ міський конкурс-форум університетських газет "Літопис" (2018)

ВІД РЕДАКЦІЇ. 13 квітня 2018 року відбувся ІХ міський конкурс-форум університетських газет "Літопис", на якому "Харківський університет" переміг в двох номінаціях: "Кращий дизайн", "Постать викладача, науковця". Загалом І місце посіло видання «Автодорожник» (Харківський національний автомобільно-дорожній університет).


Архівні фото (конкурс 2017 року)

ВІД РЕДАКЦІЇ. Сім університетських газет Харкова з 2010 року проводять міський конкурс-форум університетських газет "Літопис". У 2017 році переможцем (за сумою балів) визнано газету «Харківський університет». Також ми стали кращими у номінації «За активне залучення студкорів до журналістської діяльності». Газета «Медичний університет» (Харківський національний медичний університет) здобула перемогу у номінації «Постать викладача, науковця», «Політехнік» (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут») - «Спадкоємність поколінь: від минулого до сучасності», «Vivat Lex!» (Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого) - «Ми йдемо до професії», «Учитель» (Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди) - «Патріотичне виховання», «Автодорожник» (Харківський національний автомобільно-дорожній університет) - «Кращий дизайн». Головою журі виступив відомий харківський журналіст Ю. М. Хомайко. Також захід відвідав представник НСЖУ М. М. Десятников.