Четвер, квітня 25, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

ЦЕНТР ДОВУЗІВСЬКОЇ ОСВІТИ

ЦЕНТР ДОВУЗІВСЬКОЇ ОСВІТИ

Якісну підготовку з дисциплін Зовнішнього незалежного оцінювання та вступних випробувань (ЗНО), психологічну підготовку до складання ЗНО, адаптацію до університету, знайомство з його факультетами та спеціальностями забезпечує Центр довузівської освіти. У його складі діють підготовчі курси (вечірня, недільна та дистанційна форми навчання), Малий каразінський університет. Завдяки роботи цих підрозділів кожен учень має змогу підвищити рівень своєї освіті, якісно підготуватися до ЗНО, визначитись з вибором майбутньої професії.

Навчання абітурієнтів на підготовчих курсах надає їм можливість одержати підготовку за всіма предметами ЗНО та вступних випробувань для вступу в будь-який ВНЗ України. Висока ефективність занять на підготовчих курсах забезпечується залученням викладачів університету, які мають великий досвід роботи із вступниками та беруть участь у розробці завдань незалежного оцінювання якості освіти. Випускники підготовчих курсів відповідно до Правил прийому мають право на першочергове зарахування в університет за інших рівних умов.  Щорічно велика кількість випускників підготовчих курсів стає студентами нашого університету.

Абітурієнти з інших областей України здобувають підготовку за дистанційною формою навчання із застосуванням сучасних технологій, крім виконання завдань, вони одержують консультації викладачів у режимі on-line, беруть участь в сесіях та Skype-конференціях.

Малий каразінський університет щорічно надає змогу понад 800 дітям віком від 5 до 16 років протягом навчального року набути додаткову освіту за  напрямками: комп’ютерні науки, математика, археологія, фізика, хімія, біологія, психологія, англійська, українська, російська мови, для наймолодших працюють групи підготовки до школи. З учнями працюють провідні викладачі та співробітники університету, заслужені вчителі України, найдосвідченіші вчителі Харківських шкіл.

Наш сайт http://www-cdo.univer.kharkov.ua/; e-mail cdо@karazin.ua

Телефони: (057) 707-52-70, (057) 707-55-26

Доц.  В.ЧЕБОТАРЬОВ, директор Центру довузівської освіти.