П'ятниця, березня 29, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

КАРАЗІНСЬКА ШКОЛА БІЗНЕСУ

КАРАЗІНСЬКА ШКОЛА БІЗНЕСУ

Каразінська школа бізнесу - це сучасна, якісна та інноваційна освіта з можливістю отримання диплому одного з найстаріших університетів Східної Європи. Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу» заснований у 2015 році і є структурою, що розвивається найбільш динамічно. Школа бізнесу створена, щоб допомагати реалізувати свій потенціал сучасним і майбутнім керівникам з метою побудови успішної кар'єри в будь-якій сфері та сприяти розвитку організації. Каразінська школа бізнесу робить все, щоб студенти і партнери були завжди «на крок попереду». Навчання в Каразінській школі бізнесу об'єднує практично-орієнтовану бізнес-освіту та переваги класичного університету.

Паралельно з навчанням, школа бізнесу проводить цикли лекцій за участю успішних підприємців і топ-менеджерів (ONE STEP AHEAD та RIGHT DESIGION), а також залучає компанії-партнерів для реалізації спільних проектів в Бізнес-інкубаторі. Підготовка бакалаврів і магістрів здійснюється на основі освітньої програми «Менеджмент» за Європейською моделлю освіти, яка націлена на стандарти міжнародних асоціацій бізнес-освіти.

Тривалість навчання для бакалаврів складає 4 роки, форма навчання - денна. Для вступу на спеціальність менеджмент бакалаврам необхідно мати сертифікат ЗНО (українська мова та література, математика, англійська мова / географія (на всі - не менше 120 балів), а також подати заяву на спеціальність.

Тривалість навчання магістрів становить 1,5 року за двома формами навчання: денна та заочна-дистанційна. Для вступу на спеціальність «Менеджмент» майбутнім магістрам необхідно подати заяву, скласти вступні іспити з англійської мови та менеджменту, а також пройти співбесіду.

Навчання в Каразінській школі бізнесу дає можливість успішно здійснювати діяльність в бізнесі різної специфіки, фінансово-банківській сфері, міжнародних компаніях і державних структурах.

Для отримання додатково інформації:сайт KBS: www.kbs.karazin.ua. Тел.: +38 (063) 1111 729. Пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . KBS в соціальних мережах:

ВКонтакте: https://vk.com/karazinbs

FaceBook: https://www.facebook.com/karazinSB

Доц. В. АЛЕКСАНДРОВ, директор Каразінської школи бізнесу.