Субота, квітня 20, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Профком діє!

Міс Профком!

ВІД РЕДАКЦІЇ. Профком - активна студентська організація, яка відіграє в житті студентів надзвичайно важливу роль. 2015-2016 навчальний рік видався також дуже яскравим. Навесні Каразінський обирав першу красуню університету. Перемогу в онлайн-голосуванні за титул «Міс Профком» одержала студентка медичного факультету - Ксенія РОМАНОВСЬКА!


Ксенія навчається на третьому курсі медичного у групі ВІ-302, за напрямком - «Лікувальна справа». Студентка зазначає, що наразі не може точно сказати яким саме лікарем хоче стати, але поки що подобається вивчати гінекологію та ендокринологію.

Усі, хто каже, що поєднувати навчання і розваги на медичному факультеті неможливо, не мають рації, адже це дуже важливий і важкий симбіоз.  Однак Ксенія - яскравий приклад людини, яка встигає все: і гарно вчитися, і розважатися.

«Не можу сказати, що маю якесь хобі, але найбільше мені подобається проводити час з друзями, відвідувати нові місця і подорожувати»,  - розповідає Ксенія.

Шість семестрів поспіль Ксенія закінчила з відзнакою і при цьому завжди намагалася брати участь в житті університету: у міжнародних конференціях з медицини, в олімпіадах…

Також дівчина активна й на рідному факультеті, адже вона допомагає в організації виступів конкурсу першокурсників «Альма-матер», займається організацією днів факультету. Цього ж року вона брала участь в конкурсі «Міс університет», де виборола титул «Міс Профком».

А. СПАСІБКО.