Четвер, березня 28, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Сім.Я. Студентська

Весілля − логічне подовження стосунків!


Оксана Василенко та Кирило Бернадський − студенти групи БМ-41 біологічного факультету. Їх весілля відбулося зовсім нещодавно, але їх з легкістю можна назвати справжньою сімейною парою, адже молоді люди вже два з половиною роки живуть разом та вдало поєднують успішне навчання і сімейні обов’язки.

Оксана: «Ми познайомилися у 2012 р. під час вступу на біологічний факультет, незабаром почали зустрічатися. Я з Харкова, а Кирило з Луганської області м. Красний Луч. Рішення мешкати разом було спільним. Це було для нас як щось само собою зрозуміле! Зараз ми живемо з моїми батьками. Нам легко поєднувати навчання та сімейне життя, завдяки тому, що ми навчаємося в одній групі. У нас свій бюджет, обов’язки та особистий простір».

Кирило: «Сесію ми склали успішно, отримуємо стипендію, якої, до речі, на життя не дуже вистачає. Зараз ми ніде не працюємо, тому що дуже важко поєднувати роботу та плідне навчання. Ми навчаємося на четвертому курсі та у нас багато практичних занять у лабораторії, крім того, чимало часу потрібно на  виконання переддипломної роботи. Нам було б важко у фінансовому плані без допомоги наших батьків. Ми намагаємося зробити вихідні дні максимально продуктивними у плані навчання, але інколи дозволяємо собі сходити у кіно, на каток, у театр чи ще куди-небудь. А на канікулах ми віддаємо перевагу активному відпочинку, мандруємо. Наприклад, у цьому році ми лише два тижні з канікул провели вдома».

Оксана: « Так, ми полюбляємо мандрувати, грати у відеоігри, а також дивитися фільми та читати книги. У нас різні характери, але багато спільних інтересів, захоплень та поглядів на життя, тому нам так легко уживатися разом. Кирило зробив мені пропозицію у цьому році, коли ми були у Москві.»

Кирило: «Я зрозумів, що ми дуже кохаємо один одного, доповнюємо та нам просто добре удвох. І, взагалі, весілля − це логічне  продовження наших стосунків, перевірених часом!»

Л.ЩЕРБАК, наш спецкор.