П'ятниця, березня 29, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Економічний факультет

Економічний факультет

Економічний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна засновано у 1933 р. Сьогодні ‒ це потужний навчальний, методичний та науковий підрозділ університету, де працюють понад 100 професорів, доцентів, викладачів, навчаються близько 1700 студентів денної та заочної форм навчання,  біля 30-ти аспірантів. До складу факультету входять 8 кафедр. У навчальному процесі беруть участь головні спеціалісти міністерств, відділів міськради, облради, провідних банків та підприємств м. Харкова, відомі професори зарубіжних університетів.

Випускники економічного факультету працюють економістами, фінансистами, менеджерами, маркетологами, державними службовцями, бухгалтерами, програмістами, аналітиками, аудиторами в установах Міністерства економіки, фінансів, статистики, у банках, планових, фінансових та бухгалтерських відділах підприємств, у податкових інспекціях, а також викладачами економічних дисциплін у вищих навчальних закладах.

Економічний факультет проводить навчання за такими формами: денна, заочна, а також запроваджуються технології E-learning.

Диплом економічного факультету національного класичного університету ‒  це перший крок до успішної професійної кар’єри у майбутньому.

Доц. О. ДАВИДОВ, декан економічного факультету.