П'ятниця, березня 29, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Турнір

Маркетинг від Катерини Дев’яткіної

ВІД РЕДАКЦІЇ. Катерина Дев’яткіна − директор з розвитку компанії «Artjoker», маркетолог провела майстер-клас з питань сутності, складових та принципів побудови ефективних стратегій контент-меркетингу для студентів Каразіна.

Поняття контент-маркетингу передбачає сукупність маркетингових прийомів, заснованих на створенні та поширенні корисної для споживача інформації з метою завоювання довіри та залучення потенційних клієнтів. Контент-маркетинг готує та розповсюджує високоякісну, актуальну і цінну інформацію, яка не є рекламою, але яка переконує аудиторію вибрати послугу розповсюджувача.

Така зустріч була дуже корисною для людей, які збираються пов’язати своє життя з роботою в галузях реклами та PR, медіа та комунікацій.
Під час майстер-класу Катерина розкрила таємниці про те, як завоювати довіру аудиторії та ненав'язливо просунути товар або послугу на ринку, як ефективно привернути увагу потенційних клієнтів через соціальні мережі, що спікер вважає «двигуном» просування продуктів. Всі присутні також дізналися як правильно подати інформацію для споживачів та взагалі про призначення контент-маркетингу.

А.СПАСІБКО.

Юні винахідники та раціоналізатори

Харкова взяли участь у  ІХ міському учнівському турнірі юних винахідників і  раціоналізаторів. До складу журі входили викладачі та студенти Каразінського університету (декан факультету математики і інформатики проф. Г. М. Жолткевич та декан фізико-технічного факультету проф. І. О. Гірка). За підсумками двох турів дипломи першого ступеня отримали команда Харківської гімназії № 47 Харківської міської ради та збірна команда Дзержинського району, дипломи другого ступеня − збірні команди Комінтернівського району «Перша столиця» та Київського району «Винахідники майбутнього», третього ступеня  − збірні команди Київського району «Майбутні винахідники», Московського району «ВЕКТОР IІ» та Жовтневого району. Команди, що стали переможцями, до турніру готували, студенти Каразінського університету Борис Петров, Сергій Козіонов, Максим Маловиця, Річард Антоненко, Дарина Щербань та ін.

О.ПОЛКАН.