Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Першокурсник-2015

Амбіційні та неординарні


«Оберіть собі роботу для душі і ви не працюватимете жодного дня у своєму житті». Конфуцій.

ВІД РЕДАКЦІЇ. Цього року на користь Каразінського зробили вибір понад дві тисячі першокурсників. Двадцять факультетів та півтори тисячі викладачів у 210-й раз відкрили двері університету найрозумнішим та найталановитішим. Уже місяць 59 майбутніх журналістів, серед яких дванадцять  хлопців,  з різних куточків України вивчають ази професійної діяльності журналіста.

… Талант, харизма, переконливість, впевненість у собі  ­  цими якостями, нам здається, багаті наші однокурсники. Кожен ­ яскраво виражена особистість із власними поглядами та прагненнями. Ліза Акімова ­ перша у списку зарахованих. І цим все сказано… Катерина Сич, брала учать у конкурсі «Проба пера» та  друкувалася в газеті «Пульс регіонів»; Альона Бендер, спробувала себе, як кореспондент  у Сєвєродонецькій молодіжній телепередачі «Телепатія»; Діана Зайцева, надрукувала вірш  у журналі «Маленький я». Кирило Тихонов ­ справжній майбутній журналіст: він зміг проявити себе як фоторепортер, друкувався в обласній газеті «Експрес новини». Шопін Дмитро та Любий Богдан, також спробували себе у цій галузі

Хто б міг подумати, як багато серед нас спортсменів? Богдан Любий ­ перший юнацький  розряд з гімнастики. Андрій Ляхов і Діма Лебідь  професійно займаються футболом. У хореографії з 12 років Даша Долімбаєва. Діма Ковальов із семи років на плаванні і водному поло. А наша Еліна Шутько має дипломи за першість у пішохідному туризмі! Кирило Тихонов  п’ять років у кікбоксинзі. А тендітні Юля Палант і Діана Зайцева, Віка Каліум та Ксенія Колобова мають серйозні досягнення в атлетизмі… Досить хвалитися. Ми почали шлях до своєї мрії і підемо до мети, не дивлячись ні на які  на перешкоди. Обожнюємо наш Університет і  обіцяємо досягти успіху.

Д. ЗАЙЦЕВА, М. МИНАЙЛОВА, А. СОЛОНСЬКА, першокурсники-журналісти.