П'ятниця, квітня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Університет он-лайн

ВІД РЕДАКЦІЇ: Продовжуємо публікацію витримок із форуму газети «Харківський університет». (Мову дописувачів збережено.) Дискусії на ньому не вщухають. Особливо болючою виявилася тема ЗНО. Долучайтеся до нашого спілкування за адресою: http://www-gazeta.karazin.ua/forum/.
ЗНО. Дубль 2.
Konstantin
Я от довго собі думала – яким чином можна допомогти розвинути «оцю нову систему", складання ЗНО. Європезуємось, шановні! Наприклад, я не жалкую, що, коли вступала до ВНЗ, складала звичні для багатьох іспити. Час розставить усе на свої місця. А зараз, мабуть, некоректно доводити те, що до кінця кожен із нас не зовсім розуміє.
Мандарин
Спілкувалась нещодавно з цьогорічною абітурієнткою та дізналась, як вдячні школярі новому міністру освіти, що відтепер шкільний атестат при вступі враховуватиметься. Слдава Богу! А то минулий взагалі відміненив традиційний випускний бал... Якже можно ненавидіти школу та дітей, щоб таке влаштувати?


Рубрику веде А. КУТАС.