Четвер, квітня 18, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Ювіляри

Ювіляри

Золота зрілість

 

 

У грудні 2013 року інспектор навчальної частини, секретар філологічного факультету Наталя Дмитрівна ТКАЛЕНКО відзначила       40-річний ювілей професійної діяльності.  За плечима Наталі Дмитрівни — чесний, цікавий трудовий шлях та щира вдячність сотень випускників філологічного факультету різних років, для яких вона залишиться професійним наставником та просто чарівною жінкою.

 

Проф. Ю. М. БЕЗХУТРИЙ, декан філологічного факультету:

— Наталю Дмитрівну знаю з 1972 р., я в той час навчався в аспірантурі. І, напевно, з тих часів вона майже не змінилась. У Наталі Дмитрівни багато позитивних характеристик — володіє чудовою пам’яттю, знає сотні студентів, допомагає їм у всіляких проблемах, пам’ятає кожного в обличчя, з радістю з ними спілкується. Гостинна до колег. Узагалі важко уявити без Н. Д. Ткаленко філологічний факультет. Бо для неї університет — усе життя. Бажаю їй продовжувати працювати з молоддю, адже доки ми спілкуємося зі студентами, доти ми молоді. А Наталя Дмитрівна молода душею!

 

Доц. Ю. І. КОХАН, заступник декана з навчальної роботи:

— Професія інспектора трудомістка і відповідальна. Облік успішності, видача документів, відомості, «хвостівки»…  Ось уже 40 років поспіль Наталя Дмитрівна блискавично з усім цим впорується. Виявляє високий рівень професіоналізму, ініціативи. Вона завжди бадьора, енергійна та оптимістична. Саме такою бажаю залишатися надалі.

 

І. В. ПОХОДЕНКО, методист І категорії філологічного факультету, колега:

— Наталю Дмитрівну знаю зі студентських років. Наталя Дмитрівна любить свою роботу, самовіддано працює щодня. Запитай її про будь-кого зі студентів філологічного — вона кожного пам’ятає. Феноменальна пам'ять. Побажання — здоров’я і подальшої співпраці. Адже ми всі не уявляємо факультету без неї, без її професіоналізму, що з роками став золотим.

 

Редакція газети приєднується до добрих слів колег та бажає Наталі Дмитрівні спокою душевного і неспокою професійного, добробуту, радості, сонця, квітів!

Ліна ТИМАРСЬКА.