Вівторок, березня 19, 2024

Загальноуніверситетська
газета
№ 7 (4016)
вівторок 8 квітня
2014 р.

З 1 січня 1817 р. Харківський університет видавав "Харьковские известия", з 8 квітня 1927 р. - "Робітник освіти", з 15 грудня 1928 р. - "Іновець", з 1 січня 1930 р. - "За нові кадри", з 1 січня 1936 р. - "За більшовицькі кадри", з 1 січня 1947 р. - "Сталінські кадри", з 1 січня 1957 р. - "Харківський університет" (вперше номер з такою назвою з'явився 19 грудня 1945 р.).

Газета нагороджена Почесною грамотою Державного комітету у справах преси, телебачення та радіомовлення України.

Нагороди

Нагороди

 

«Найдоступніший» ВНЗ

 


Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна за результатами конкурсу «Місто для всіх» став найдоступнішим вищим навчальним закладом для мало мобільних груп людей. Почесну грамоту про перемогу в номінації «Найдоступніший вищий учбовий заклад» на засіданні Комітету забезпечення доступності маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури отримував проректор з адміністративно-господарчої роботи Анатолій Миколайович УДОД.

Журі конкурсу, люди з різними фізичними обмеженнями, провели моніторинг обох корпусів університету і прийшли до висновку, що вони є зручними для пересування.

Участь у конкурсі взяли 50 установ, які змагались за «найбільшу доступність» у номінаціях: адміністративні будівлі, медичні установи, готелі, заклади громадського харчування, культурні установи, пункти пасажирських перевезень, пішохідно-тротуарна зона, рекреаційна зона та ін.

ВІД РЕДАКЦІЇ. Докладніше про те, як університет піклується про людей з обмеженими фізичними можливостями, читайте у наступних номерах.


А. ЛІНК.